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Localidad: Bogotá

Teléfono: +57 319 6573748



Dirección: Cra 14 #87-84 tambien en Metkalu cra4a # 57-41 Bogotá, Colombia

Sitio web: www.instagram.com/eltallerdelosfermentos

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El Taller de los Fermentos 09.10.2021

Next Wednesday, 9 September 2020 Sandor Katz will be hanging out with Rich Shih and I to discuss #Koji! You should join us! We’ll answer questions that you may... have about Koji and #fermentation. Thanks to our friends at Chelsea Green Publishing for sponsoring this #qanda. Register here: https://us02web.zoom.us//2815988/WN_N0FXFqrASbK45PNoy7ZuSg _______________________________________ #kojibuildscommunity #aspergillus #aspergillusoryzae #mold #microbes #fermentedfoods #fermented #bacteria #sake #miso #soysauce See more

El Taller de los Fermentos 09.10.2021

I'm excited to be participating in this online educational fundraiser for Mariposas Rebeldes, a queer-led Latinx community gardening project in Atlanta. Please ...help spread the word. Link on the homepage of my website wild fermentation.com too. Here are the details: Mariposas Rebeldes is bringing you some #educationalcontent on corn and how it can be a revolutionary force for liberation and food autonomy. We’ll be showing you just how versatile this grain can be by showing the nixtamalization and grinding process, preparation of fresh tortillas and tamales, and some funky fermented products like miso and tempeh made from corn! We will also be framing these topics through the lens of queer ecology and indigenous land practices" More on Mariposas Rebeldes: YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-V2pkVKfOS4DJ1jYxW955w Civil Eats: https://civileats.com//op-ed-we-can-build-a-better-food-s/

El Taller de los Fermentos 08.10.2021

Science & Fiber / Embroidered & Crocheted by Elin Thomas The Bacterial world of Molecular Forms elinthomas.bigcartel.com

El Taller de los Fermentos 05.10.2021

[English Below ]. Una invitación a conversar en compañía de chicha sobre lo que se ha venido fermentando, y cómo podemos re-pensar y crear otras formas diferen...tes de vivir y relacionarnos en este planeta. Alineados con el Qolla Raimy (Festividad de la fertilidad de la tierra), vamos a sumergirnos en conversaciones alrededor de lo fértil, de nuevas semillas, proyectos, deseos, un tiempo para escuchar lo que la Colla quiere y como lo manifestamos en la belleza de la fertilidad. - 5 semanas, dos horas semanales + el tiempo que decidas pasar con chicha- Cupos limitados enviar correo a [email protected] Preguntas [email protected] Taller en Ingles y Español. An invitation to talk in the company of chicha about what has been fermenting, and how we can re-think and create other different ways of living on this planet. We embark together on a bubbly journey, in which we will talk about fertility, corn, seeds, mothering ... We will navigate different aspects of the process of fermenting #chicha , the diversity of its preparation and uses, as well as the #cosmological , family and community aspects that revolve around this drink. We will have the company of traditional people from south Colombia as special guest to share their lifetime spent caring for the chicha. .We will carry out our workshop talking about the relation of chicha with the Qolla Raymi (Feast if the fertility, the queen, the earth in the #andean tradition). This great festival of what is Fertil, of the new seeds, projects, wishes ... a good time to listen what the Colla (the queen) wants and how to manifest it in the beauty of her fertility..This is a safe and intimate learning process. An individual and collective harvest. There is no single recipe, we accompany your to find yours.. Time commitment is 2 hours per week . For instructions, dialogue and music. + the moments you spend with your #chicha..- No previous experience required.- 5 weeks (sep 12 -oct 10)- Space is limited - reserve your spot and send questions DM or [email protected] and Spanish

El Taller de los Fermentos 01.10.2021

Nuestra salud dental no depende de la aplicación tópica de flúor, ni de la fluoración del agua y la sal Estas son imágenes tomadas por Weston Price en... poblaciones caracterizadas por el estado óptimo de sus dentaduras en los años 30s, lejos de los alimentos ultraprocesados, y de los productos y tratamientos con flúor. Los porcentajes de dientes con caries para estos grupos llegaban a menos del 1%, al mismo tiempo que sus dientes estaban naturalmente alineados (arriba izq: Melanesia; arriba der: selva peruana; abajo izq: cráneos Maori; abajo der: Polinesia). Su inmunidad a las caries dentales, así como al resto de enfermedades, radicaba en sus dietas basadas en alimentos densos en nutrientes, y no en la aplicación de enmiendas externas como el flúor, cuestionado por muchos debido a los posibles efectos negativos de su consumo en el largo plazo. Weston Price solía decir que una de las mayores pruebas de la regeneración del cuerpo a través de la nutrición era la desaparición de las caries . Comenta con nosotros si en tu localidad fluorizan la sal y el agua , y si notaste mejoras en tu salud dental con el consumo constante de alimentos densos en nutrientes . . . #saluddental #flúor #caries #cariesdentales #nutrición #regeneración #dietastradicionales #salnatural #inmunidad